COMEOS levert diensten op maat van zijn leden, en wil als kennis- en netwerkingplatform de dynamiek van de handel stimuleren. COMEOS is de vertegenwoordiger van de handel en diensten in België. Ze hebben leden in achttien sectoren waaronder de mode. De leden zijn actief in groothandel zowel als in kleinhandel, dus winkels en winkelketens. Voor die leden verzekert COMEOS uiteenlopende diensten, waaronder workshops en netwerkevents.

COMEOS représente le commerce et les services en Belgique. COMEOS compte des membres dans dix-huit secteurs différents, dont la mode. Les membres sont actifs dans le commerce de gros comme dans le commerce de détail. Il s’agit de petits, moyens ou grands magasins, de chaînes de magasins. Les membres peuvent bénéficier de nombreux services, workshops et événements de networking.

COMEOS richt zich in eerste instantie op de aangesloten bedrijven

COMEOS se dirige d’abord à ses membres

De meeste opleidingen gaan door in het COMEOS-hoofdkantoor te Oudergem (Brussel).

La plupart des cours ont lieu au siège de COMEOS à Auderghem (Bruxelles).

Nederlands – Français